Bij Autobedrijf Borghstede heten we u van harte welkom als betrouwbare partner voor occasions van alle merken. Ontdek ons uitgebreide assortiment gebruikte auto's die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van comfort, prestaties en veiligheid.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Borghstede aanbod occasions

Waarom kiezen voor een occasion van Borghstede?

Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een avontuurlijke SUV, wij hebben het juiste model voor u. Naast ons ruime aanbod bieden we ook een uitstekende klantenservice en jarenlange expertise in de automotive industrie. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte occasion die aan uw wensen en behoeften voldoet. Met onze aftersales services, zoals onderhoud, reparaties en originele onderdelen, zorgen we ervoor dat uw auto altijd in topconditie blijft.

Kom langs en vind uw perfecte gebruikte auto

Bezoek vandaag nog onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze occasions. Kies Autobedrijf Borghstede als uw vertrouwde partner voor tweedehands auto's en ervaar een moeiteloze en plezierige aankoopervaring.

Wie zijn onze verkoopadviseurs?

rene

René Sluijmers

Verkoopadviseur
gerben

Gerben Verhoeff

Verkoopadviseur
Joop Hoogenberg

Joop Hoogenberg

Directeur