Bij Autobedrijf Borghstede bent u van harte welkom als betrouwbare partner voor nieuwe Honda-auto's. Honda geniet wereldwijde bekendheid vanwege zijn ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde technologieën. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment nieuwe Honda-modellen en maak uw keuze.

Honda CR-V

2.0 Plug-In Hybrid 184pk 2WD CVT Advance Tech
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 10 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    58808
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurCrystal black (zwart parelmoer)
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)4706 X 2153 X 1673
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    De nieuwe Honda CR-V 2.0 Plug-in Hybride van 2024 belooft een combinatie van brandstofefficiëntie, kracht en moderne technologie. Met een hybride aandrijflijn die een 2.0-liter benzinemotor combineert met elektrische motoren en een oplaadbare batterij, biedt deze CR-V verbeterde brandstofefficiëntie en lagere emissies. Het plug-in hybride systeem stelt bestuurders in staat om de batterij op te laden via een stopcontact voor kortere ritten op alleen elektriciteit, wat de brandstofkosten verder verlaagt en de milieu-impact vermindert. Met het kenmerkende ontwerp van de Honda CR-V en hoogwaardige interieurmaterialen biedt deze nieuwe variant ook comfort, ruimte en geavanceerde technologieën die passen bij de moderne levensstijl. Met zijn focus op duurzaamheid en geavanceerde technologieën belooft de nieuwe Honda CR-V 2.0 Plug-in Hybride van 2024 een aantrekkelijke keuze te worden voor gezinnen en milieubewuste bestuurders.

    Deze auto wordt geleverd met volle tank brandstof, professionele reiniging binnen en buiten, 0 beurt, mattenset, ruitensproeiervloeistof.

    Opties
    18" lichtmetalen velgen
    360° camera
    Adaptief performance ophanging
    Adaptieve Cruise control (i-ACC)
    Bijkomende parkeersensoren (zijkant)
    BOSE premium audiosysteem
    Dodehoekherkenning
    Donkergetinte ruiten
    Dual-zone airco
    Fabrieksgarantie
    Head up display
    Honda CONNECT met navigatie, 9"-touchscreen, AM/FM/DAB digitale radio, Apple CarPlay en Android Auto
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Honda Fabrieksgarantie
    Borghstede Honda nieuw

    Waarom kiezen voor een nieuwe Honda?

    Alle Honda-modellen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, prestaties en veiligheid. Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto zoals de iconische Honda Civic, of naar ruimte en avontuur met de veelzijdige Honda CR-V, bij ons vindt u het perfecte model dat aan uw wensen voldoet.

    Borghstede nieuwe Honda onderhoud

    Uw Honda in topconditie houden

    Naast ons ruime aanbod bieden we een ongeëvenaarde klantenservice en jarenlange expertise in de automotive industrie. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale Honda die aan al uw wensen en behoeften voldoet. Met onze uitstekende aftersales services, zoals onderhoud, reparaties en originele Honda-onderdelen, zorgen we ervoor dat uw Honda altijd in topconditie blijft.

    Waarom kiezen voor Autobedrijf Borghstede?

    Breng vandaag nog een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Kies Autobedrijf Borghstede als uw vertrouwde partner voor nieuwe Honda-auto's en ervaar een moeiteloze en plezierige aankoopervaring.

     

    Ontmoet onze verkoopadviseurs

    rene

    René Sluijmers

    Verkoopadviseur
    gerben

    Gerben Verhoeff

    Verkoopadviseur
    Joop Hoogenberg

    Joop Hoogenberg

    Directeur