Bij Autobedrijf Borghstede heten we u van harte welkom als betrouwbare partner voor gebruikte auto's van alle merken. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment tweedehands auto's die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van comfort, prestaties en veiligheid.

Honda Civic

1.0 i-VTEC 126pk 5D Elegance
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 63.418 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-689-XL
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)452 X 180 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    De Honda Civic 1.0 Elegance is een uitvoering van de populaire compacte sedan, gekenmerkt door zijn evenwicht tussen efficiëntie, comfort en geavanceerde functies. Enkele kenmerken van de Civic 1.0 Elegance zijn:

    Efficiënte motor: Uitgerust met een 1.0-liter driecilinder VTEC Turbo benzinemotor, biedt de Civic 1.0 Elegance een uitstekende brandstofefficiëntie zonder in te leveren op prestaties, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

    Elegante uitrusting: Als een van de hogere uitrustingsniveaus biedt de Elegance-variant een scala aan comfort- en gemaksvoorzieningen, zoals stoffen bekleding, een geavanceerd infotainmentsysteem, een achteruitrijcamera en automatische airconditioning.

    Geavanceerde technologieën: De Civic 1.0 Elegance is voorzien van geavanceerde technologiefuncties, zoals smartphone-connectiviteit, een touchscreen-infotainmentsysteem, adaptieve cruisecontrol en een breed scala aan rijhulpsystemen voor veiligheid en gemak.

    Ruimte en comfort: Met zijn ruime interieur en verstelbare stoelen biedt de Civic 1.0 Elegance voldoende ruimte en comfort voor bestuurders en passagiers, zelfs tijdens langere ritten.

    Veiligheidsvoorzieningen: Honda streeft naar maximale veiligheid, en de Civic 1.0 Elegance is uitgerust met een uitgebreid pakket aan veiligheidsvoorzieningen, zoals rijstrookassistentie, verkeersbordherkenning, automatische noodremassistentie en meer.

    Stijlvol design: Met zijn moderne ontwerp, gestroomlijnde lijnen en opvallende details, straalt de Civic 1.0 Elegance een gevoel van stijl en verfijning uit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor autokopers die op zoek zijn naar een combinatie van elegantie en functionaliteit.

    Kortom, de Honda Civic 1.0 Elegance biedt een uitgebalanceerde mix van efficiëntie, comfort en geavanceerde technologieën die aansluiten bij de behoeften van moderne autokopers.

    Deze auto wordt geleverd met een nieuwe APK keuring, halve tank brandstof, professionele reiniging binnen en buiten, afleveringsbeurt.


    Bedrijfsinformatie

    De verkoopprijs is inclusief afleveringsbeurt en omvat: binnen- en buitenkant reinigen van de auto, halve tank brandstof, op naam zetten van de auto, nieuwe APK keuring, 12 maanden Honda Assistance (pechhulp), afleveringsbeurt en technische check. Tenzij anders is vermeld in de advertentietekst.

    Opties
    2x USB ingang, 1x HDMI ingang
    8 luidsprekers (180W)
    12 volt aansluiting in middenconsole
    12 volt stopcontact vooraan
    17'' lichtmetalen velgen
    ABS (Anti Blokkeer Systeem) met EBD (Elektronische Remkrachtverdeling)
    Achteruitrijcamera
    Adaptieve Intelligente cruisecontrol met snelheidsbegrenzer
    Afdekscherm bagageruimte
    Alarmsysteem
    Anti-whiplash hoofdsteunen op voorstoelen
    Antidiefstalsysteem
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Honda Borghstede tweedehands Honda

    Waarom kiezen voor een occasion van Borghstede?

    Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een avontuurlijke SUV, bij ons vindt u het perfecte model dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Naast ons uitgebreide aanbod bieden we ook een uitstekende klantenservice en jarenlange expertise in de automotive industrie. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale occasion. Met onze aftersales services, zoals onderhoud, reparaties en originele onderdelen, zorgen we ervoor dat uw auto altijd in topconditie blijft.

    Honda Borghstede Honda occasions

    Bezoek onze showroom en vind uw perfecte gebruikte auto

    Breng vandaag nog een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze occasions. Kies Autobedrijf Borghstede als uw vertrouwde partner voor tweedehands auto's en ervaar een moeiteloze en plezierige aankoopervaring.

    Ontmoet onze verkoopadviseurs

    rene

    René Sluijmers

    Verkoopadviseur
    gerben

    Gerben Verhoeff

    Verkoopadviseur
    Joop Hoogenberg

    Joop Hoogenberg

    Directeur