Bij Autobedrijf Borghstede heten we u van harte welkom als betrouwbare partner voor gebruikte auto's van alle merken. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment tweedehands auto's die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van comfort, prestaties en veiligheid.

Honda Jazz

1.5 e:HEV Elegance Hybride
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 27.946 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    S-246-SR
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurPremium white (wit metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)404 X 169 X 152
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Hybride aandrijving: De Jazz Elegance Hybrid is uitgerust met een geavanceerd hybridesysteem dat een benzinemotor combineert met elektrische motoren. Dit zorgt voor verbeterde brandstofefficiëntie en lagere emissies, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is.

    Elegance-uitrustingsniveau: Als een van de hogere uitrustingsniveaus biedt de Elegance-variant luxe voorzieningen en hoogwaardige materialen in het interieur, zoals een touchscreen-infotainmentsysteem, lederen bekleding en een premium audiosysteem.

    Praktische bruikbaarheid: Met zijn compacte formaat en slimme interieurindeling biedt de Jazz veel ruimte en flexibiliteit. De Magic Seats van Honda kunnen worden geconfigureerd om verschillende soorten ladingen te accommoderen, waardoor het een ideale keuze is voor stadsritten en weekenduitstapjes.

    Geavanceerde technologieën: De Jazz Elegance Hybrid is voorzien van geavanceerde technologiefuncties, zoals smartphone-connectiviteit, een achteruitrijcamera, adaptieve cruisecontrol en automatische noodremassistentie, die zorgen voor gemak en veiligheid tijdens het rijden.

    Veiligheid: Honda legt een sterke nadruk op veiligheid, en de Jazz Elegance Hybrid is uitgerust met een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder rijstrookassistentie, verkeersbordherkenning, dodehoekmonitor en meer.

    Design: Met zijn eigentijdse ontwerp, vloeiende lijnen en aerodynamische vormen, straalt de Jazz Elegance Hybrid een gevoel van stijl en moderniteit uit, wat wordt versterkt door kenmerkende Honda-stylingelementen.

    Al met al biedt de Honda Jazz Elegance Hybrid van 2020 een combinatie van brandstofefficiëntie, luxe en praktische bruikbaarheid die aantrekkelijk is voor autokopers die op zoek zijn naar een veelzijdige en betrouwbare compacte hatchback.

    Deze auto wordt geleverd met een nieuwe APK keuring, halve tank brandstof, professionele reiniging binnen en buiten, afleveringsbeurt.


    Bedrijfsinformatie

    De verkoopprijs is inclusief afleveringsbeurt en omvat: binnen- en buitenkant reinigen van de auto, halve tank brandstof, op naam zetten van de auto, nieuwe APK keuring, 12 maanden Honda Assistance (pechhulp), afleveringsbeurt en technische check. Tenzij anders is vermeld in de advertentietekst.

    Opties
    2 USB-aansluiting (vooraan)
    4 luidsprekers
    12 volt stopcontact vooraan
    15'' Lichtmetalen velgen
    180W audiosysteem
    ABS (Anti-Lock Braking System)
    Adaptive Cruise Control (ACC)
    Afdekscherm voor de bagageruimte
    Agile Handling Assist (AHA)
    Airbags vooraan - bestuurder en passagier
    Alarmsysteem
    Anti-whiplash hoofdsteunen op voorstoelen
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Fabrieksgarantie 01-03-2025
    Honda Borghstede tweedehands Honda

    Waarom kiezen voor een occasion van Borghstede?

    Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een avontuurlijke SUV, bij ons vindt u het perfecte model dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Naast ons uitgebreide aanbod bieden we ook een uitstekende klantenservice en jarenlange expertise in de automotive industrie. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale occasion. Met onze aftersales services, zoals onderhoud, reparaties en originele onderdelen, zorgen we ervoor dat uw auto altijd in topconditie blijft.

    Honda Borghstede Honda occasions

    Bezoek onze showroom en vind uw perfecte gebruikte auto

    Breng vandaag nog een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze occasions. Kies Autobedrijf Borghstede als uw vertrouwde partner voor tweedehands auto's en ervaar een moeiteloze en plezierige aankoopervaring.

    Ontmoet onze verkoopadviseurs

    rene

    René Sluijmers

    Verkoopadviseur
    gerben

    Gerben Verhoeff

    Verkoopadviseur
    Joop Hoogenberg

    Joop Hoogenberg

    Directeur