Bij Autobedrijf Borghstede heten we u van harte welkom als betrouwbare partner voor gebruikte auto's van alle merken. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment tweedehands auto's die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen op het gebied van comfort, prestaties en veiligheid.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Honda Borghstede tweedehands Honda

Waarom kiezen voor een occasion van Borghstede?

Of u nu op zoek bent naar een compacte stadsauto, een ruime gezinswagen of een avontuurlijke SUV, bij ons vindt u het perfecte model dat aan uw wensen en behoeften voldoet. Naast ons uitgebreide aanbod bieden we ook een uitstekende klantenservice en jarenlange expertise in de automotive industrie. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van de ideale occasion. Met onze aftersales services, zoals onderhoud, reparaties en originele onderdelen, zorgen we ervoor dat uw auto altijd in topconditie blijft.

Honda Borghstede Honda occasions

Bezoek onze showroom en vind uw perfecte gebruikte auto

Breng vandaag nog een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie over onze occasions. Kies Autobedrijf Borghstede als uw vertrouwde partner voor tweedehands auto's en ervaar een moeiteloze en plezierige aankoopervaring.

Ontmoet onze verkoopadviseurs

rene

René Sluijmers

Verkoopadviseur
gerben

Gerben Verhoeff

Verkoopadviseur
Joop Hoogenberg

Joop Hoogenberg

Directeur