Hier vind u ons hele Honda aanbod. Zowel nieuwe als jonge occasions die wij natuurlijk met garantie aanbieden. We ontvangen u graag in onze ruime showroom aan de Industrieweg in Assen waar u in alle rust uw wensen kunt bespreken met een van onze medewerkers. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een proefrit. 

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Nieuwe Honda modellen

Waarom een Honda van Borghstede?

Honda staat wereldwijd bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Autobedrijf Borghstede biedt nieuwe Honda-modellen aan die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, prestaties en technologie. Autobedrijf Borghstede heeft een uitgebreid assortiment nieuwe Honda-modellen beschikbaar, van compacte stadsauto's tot ruime gezinswagens en avontuurlijke SUV's. Er is altijd een Honda die bij uw behoeften en voorkeuren past.

Nieuwe auto bij Borghstede

Een auto kopen bij Honda Borghstede

Het team van Honda Borghstede bestaat uit deskundige en vriendelijke medewerkers die u graag begeleiden bij het vinden van de perfecte Honda. Ze hebben uitgebreide kennis van de Honda-modellen en kunnen u gedetailleerde informatie en advies geven om u te helpen de juiste keuze te maken. Autobedrijf Borghstede biedt uitstekende aftersales services, waaronder onderhoud, reparaties en originele Honda-onderdelen. Zo zorgen ze ervoor dat uw Honda altijd in topconditie blijft en optimaal blijft presteren.

Ontmoet onze verkoopadviseurs

rene

René Sluijmers

Verkoopadviseur
gerben

Gerben Verhoeff

Verkoopadviseur
Joop Hoogenberg

Joop Hoogenberg

Directeur