Wij zijn trots op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsvoertuigen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare sedan, een sportieve cabriolet of een ruime SUV, bij ons vindt u een ruime keuze aan merken en modellen.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.

Borghstede auto aanbod

Kies voor een auto van Borgstede

Bij Autobedrijf Borghstede begrijpen we dat de zoektocht naar de juiste auto persoonlijk is. Daarom hebben we een gevarieerde selectie samengesteld die voldoet aan verschillende smaken en budgetten. Van betrouwbare occasions tot gloednieuwe modellen, wij bieden een breed scala aan voertuigen van gerenommeerde merken. Onze voorraad wordt regelmatig bijgewerkt, zodat u altijd kunt profiteren van de nieuwste modellen en mooiste klassiekers. Bij Autobedrijf Borghstede staat uw tevredenheid voorop. We streven ernaar de zoektocht naar uw nieuwe auto zo aangenaam en probleemloos mogelijk te maken. Vertrouw op ons ervaren team om u te helpen de auto van uw dromen te vinden.

Vind uw volgende auto bij Borghstede

Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte auto die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontdek ons diverse assortiment en ervaar de kwaliteit en service die u van Autobedrijf Borghstede mag verwachten. Staat de auto van uw dromen er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Maak kennis met onze verkoopadviseurs

rene

René Sluijmers

Verkoopadviseur
gerben

Gerben Verhoeff

Verkoopadviseur
Joop Hoogenberg

Joop Hoogenberg

Directeur