Mazda 3

Skyactive-G 122 pk GT-M Automaat
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 63.930 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    G-887-GZ
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurRood metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)446 X 180 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    De Mazda 3 Hatchback Skyactiv-G 122 pk GT-M Automaat is een compacte hatchback die bekend staat om zijn sportieve rijgedrag, stijlvolle ontwerp en geavanceerde technologieën. Hier zijn enkele kenmerken en details van deze specifieke uitvoering:

    1. **Motor en transmissie**: De Mazda 3 wordt aangedreven door een Skyactiv-G 2.0-liter viercilindermotor die 122 pk (paardenkracht) levert. Deze motor is gekoppeld aan een soepele en responsieve automatische transmissie, wat zorgt voor een plezierige rijervaring.

    2. **Brandstofverbruik**: Dankzij Mazda's Skyactiv-technologieën biedt de Mazda 3 Hatchback een uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor het een economische keuze is voor dagelijks gebruik en lange ritten. Het vermogen wordt geleverd met een redelijk zuinig brandstofverbruik, wat gunstig is voor zowel de portemonnee als het milieu.

    3. **Styling en uitrusting**: De GT-M-uitvoering van de Mazda 3 Hatchback is doorgaans rijkelijk uitgerust met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Het exterieur kan kenmerkend zijn door zijn gestroomlijnde en sportieve ontwerp, terwijl het interieur comfortabel en luxueus aanvoelt. Afhankelijk van de specifieke uitrusting kunnen functies zoals een navigatiesysteem, premium audiosysteem, leren bekleding, keyless entry, en een panoramisch zonnedak beschikbaar zijn.

    4. **Rijdynamiek**: Mazda staat bekend om zijn focus op het leveren van een dynamische rijervaring, en de Mazda 3 is daarop geen uitzondering. Het chassis en de ophanging zijn ontworpen om een uitgebalanceerde combinatie van comfort en sportiviteit te bieden, terwijl de precieze besturing en responsieve acceleratie bijdragen aan het plezier van het rijden.

    5. **Veiligheidsvoorzieningen**: De Mazda 3 Hatchback is uitgerust met een uitgebreid scala aan veiligheidsvoorzieningen om de bestuurder en passagiers te beschermen. Dit kan onder meer omvatten adaptieve cruisecontrol, automatische noodremassistentie, rijstrookassistentie, verkeersbordenherkenning, en een dodehoekmonitor.

    Al met al biedt de Mazda 3 Hatchback Skyactiv-G 122 pk GT-M Automaat een combinatie van sportief rijgedrag, stijlvol design, geavanceerde technologieën en veiligheidsvoorzieningen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en plezierige auto.

    Deze auto wordt geleverd met een nieuwe APK keuring, halve tank brandstof, professionele reiniging binnen en buiten, afleveringsbeurt.


    Bedrijfsinformatie

    De verkoopprijs is inclusief afleveringsbeurt en omvat: binnen- en buitenkant reinigen van de auto, halve tank brandstof, op naam zetten van de auto, nieuwe APK keuring, 12 maanden Honda Assistance (pechhulp), afleveringsbeurt en technische check. Tenzij anders is vermeld in de advertentietekst.

    Opties
    7'' LCD touchscreen kleurenscherm
    18'' lichtmetalen velgen
    Achterbank, in delen neerklapbare rugleuningen en zitkussens (60/40)
    Achterlichten LED-techniek
    Airbags bestuurder en bijrijder
    Automatisch dimmende binnenspiegel
    Bandenreparatieset
    Bandenspanningswaarschuwingssysteem
    Bestuurdersstoel automatisch verstelbaar
    Bi-xenon koplampen
    BOSE premium-audiosysteem met radio/CD-/MP3-/USB-speler met AUX-ingang en 9 speakers, voorzien van Centerpoint en Audiopilot
    Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening (met inklapbare sleutel)
    Inruilwaarde berekenen
    Garanties
    Bovag
    Nap